Afhalen & verzenden

Zondag 26 november koopzondag bij de Smid.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

Zelf afhalen

Alle bestelde & betaalde producten kun je zelf in de winkel of ons magazijn af komen halen. Het is mogelijk om je producten op een later tijdstip af te halen. Deze artikelen worden voor een periode van 14 dagen gratis bewaard en kan je met de originele aankoopbon afhalen. Omdat onze opslagruimte beperkt is, geldt er na deze 14 dagen een opslagtarief van €10,- per artikel per dag. Vergeet niet zelf dekens, touw etc. mee te nemen!

 

Verzenden

Bij bestellingen onder de € 50,- rekenen wij de reguliere post.nl tarieven van € 6,95

 Bij bestellingen boven de € 50,- rekenen wij  op de meeste artikelen geen verzendkosten. Een aantal artikelen valt buiten deze regel zoals:

  • tuinmeubelen
  • fietsen
  • fitnessapparatuur
  • parasolvoeten vanaf 30 kg

 

Voor deze artikelen kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afleverafspraak en het bespreken van de transportkosten. Deze transportkosten zijn afhankelijk van de reisafstand en de grootte van de artikelen.

Het totale aankoopbedrag incl. transportkosten dient voor de transportdatum door Smid Lifestyle  ontvangen te zijn (in overleg vooraf is het mogelijk om met pin te betalen bij aflevering). Als u op het afgesproken aflevermoment niet thuis bent, wordt er een nieuwe bezorgafspraak gepland. Deze extra transportkosten worden in rekening gebracht.

Als er een lift aanwezig is waar de artikelen -inclusief de eventuele verpakking-  gemakkelijk in passen, geschiedt de levering tot aan de deur. Anders alleen begane grond.

Als extra service worden de artikelen op locatie voor u gemonteerd.

Als u voor 16.00 uur besteld, verzenden wij nog dezelfde dag uw artikel. Mocht een online besteld artikel onverhoopt toch niet op voorraad zijn, dan nemen wij direct contact met u op over de verwachte nieuwe levertijd.

NB WIJ VERZENDEN ALLEEN BINNEN NEDERLAND (M.U.V. DE WADDENEILANDEN). OP VERZOEK VERZENDEN WIJ OOK NAAR HET BUITENLAND OF WADDENEILANDEN (HOUD REKENING MET EXTRA VERZENDKOSTEN).

Waarom SMID Lifestyle

  • 1400 m2 winkelplezier voor binnen & buiten
  • U krijgt uw aankopen snel en in goede staat geleverd
  • Bij aankopen boven de €50,- geen verzendkosten
  • Professionele adviezen van vakspecialisten

Volg ons op

Schrijf je in

Nieuwsbrief

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling