• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

In de spotlight onze verlichting

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

30/11/2016

verlichting smid lifestyle

Verlichting Smid Lifestyle

De Harense Smid stond altijd bekend om de producten van hoge kwaliteit en een goede service. Dat is nog steeds het geval bij Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren. Mensen kunnen bij de zaak onder andere terecht voor een ruim assortiment aan verlichting.

Jos van Lanen heeft veel ervaring op het gebied van verlichting. In 1983 trad hij in dienst van de Harense Smid. Ook na de doorstart onder de naam Smid Lifestyle is de afdeling verlichting gebleven. En dat terwijl er landelijk steeds meer speciaalzaken verdwijnen. In de loop der jaren heeft Van Lanen veel zien veranderen qua lichtbronnen. “LED is de grootste verandering. Het is zoveel duurzamer geworden. LED gaat tien tot twintig jaar mee, terwijl je een gloeilamp na een paar jaar moet vervangen.”

Uitstraling
Verlichting wordt door veel mensen als heel belangrijk gezien, zo geeft Van Lanen aan. “Het bepaalt de sfeer in huis. Welke emotie krijg je bij verlichting, dat is vaak de drijfveer bij mensen om iets te kopen. LED is energiezuinig met behoud van sfeer en uitstraling en daarom erg in trek. We verkopen LED lichtbronnen waarvan 80 procent dimbaar zijn.”

Ruim assortiment
Het aanbod van Smid Lifestyle is heel breed. Van staande lampen, wand- of plafondlampen tot LED-verlichting en spots. Klanten kunnen er verlichting kopen in allerlei prijsklassen. “We hebben voor binnen en buiten verlichting van bekendere merken, maar ook exclusieve verlichting. Het hoeft zeker niet duur te zijn. Van klassiek tot trendy, we hebben het. En als we niet kunnen voldoen aan de wens van de klant, dan bestellen we de gewenste armatuur.

Advies en service
Service staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. “Medewerkers van Smid Lifestyle beschikken over veel ervaring en vakkennis. Klanten krijgen een professioneel en eerlijk advies. Mensen mogen de lamp ook mee naar huis nemen als ze twijfelen. Daar kunnen ze zelf uitproberen of de lamp goed past in de inrichting en of de lichtsterkte bevalt. Zo niet, dan kunnen ze gewoon terugkomen. En als ze problemen hebben met het ophangen, regelen we dat ook. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel.” Smid Lifestyle repareert ook lampen.

Vernieuwen
“We vinden het ook belangrijk dat we blijven vernieuwen in ons assortiment. Regelmatig komen er nieuwe lampen binnen. Je kunt hier in ieder geval op je gemak komen bekijken wat voor moois we hebben. Uiteraard met een lekker gratis kopje koffie of thee, want de Brabantse gezelligheid zal hier nooit verdwijnen.”

Webshop
Via de webshop in de categorie binnenverlichting en buitenverlichting kunt u ook online de verlichting bekijken en kopen. Bij een aankoop boven de 50 euro is de verzending gratis.

Informatie
Smid Lifestyle is maandag geopend van 12.30 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Lietingstraat 23, Haren (bij Oss).

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling