• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

De Smid ruimt op, volop voordeel!

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

02/01/2019

januari zit er alweer bijna op en we zitten nog midden in de winter. Toch zijn we in onze winkel druk met de verbouwing en inrichting van de nieuwe tuinmeubelen.

We hebben ook dit jaar weer een uitgebreid assortiment tuinmeubelen om optimaal te kunnen genieten van het voorjaar en de zomer. Omdat we nog een aantal mooie showmodellen hebben staan hanteren we nu extra kortingen op showmodellen tuinmeubelen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog een compleet nieuwe binnen meubelen afdeling en de grootste collectie verlichting van de regio Oss. Op lampen krijgt u 10% korting.

Bekijk nu onze advertentie, en kijk ook eens bij onze buren van De Smid Euronics. Zij hebben ook een aantal mooie aanbiedingen voor deze week. Tot ziens bij ons in de winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling