• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Verbouwingsuitverkoop!

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

02/01/2019

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! En dit nieuwe jaar begint u extra goed bij De Smid!

Wij zijn momenteel bezig om onze winkel klaar te maken voor het voorjaar. Daarom zijn we bezig met onze jaarlijkse verbouwingsuitverkoop. Kom daarom snel langs op donderdag 3, vrijdag 4 of zaterdag 5 januari in onze winkel en kom profiteren van extra kortingen op showmodellen tuin- en binnenmeubelen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de grootste collectie verlichting van de regio Oss. Op lampen krijgt u 10% korting. En heeft u goede voornemens? Bij ons vindt u ook fitness apparatuur van Kettler en Tunturi welke gratis wordt thuisbezorgd en afgemonteerd!

Tot ziens bij ons in de winkel, de koffie staat voor u klaar!

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling