• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Tuintrends voor 2018

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

15/03/2018

De eerste lentedagen komen weer in zicht. Voor vele voor ons een mooi moment om te beslissen hoe de tuin er deze lente en zomer uit komt te zien. Om je een handje te helpen hebben we grootste drie tuintrends voor 2018 op een rijtje gezet.

1. Laag plateau loungeset

Een echte trend van het moment is de loungeset met een laag plateau. Door het lage plateau creëer je een heerlijke plek om te ontspannen. Je zithoek lijkt hierdoor een stuk groter wat waardoor de loungeset in kleinere tuinen ook een fijne oplossing is.

  1. Industriële look

In 2018 blijven we de industriële look bij tuinmeubelen terugkomen. Bij dit soort tuinmeubelen zien we vooral staal terugkomen in het frame. In combinatie met stoere accessoires een item die jouw tuin in 2018 een totaal nieuwe dynamiek gaat geven.

  1. Hangstoelen

Je hebt ze vast al wat vaker gezien, maar heb je er ook weleens in gezeten? Hangstoelen zie je steeds vaker in tuinen terug. En als je weleens in een hangstoel hebt gezeten, dan weet je wel waarom dat is. Hangstoelen zitten zo ontzettend fijn en zijn goed voor jouw portie dagelijkse ontspanning. Een goede investering waar je de komende jaren van kunt gaan genieten.

Ben je op zoek naar extra inspiratie? Bezoek dan onze winkel Smid Lifestyle in Haren (bij Oss). Met ruim 1400 m2 winkelplezier weten we zeker dat je vind wat je wat zoekt en dat we je zelfs kunnen verrassen.

 

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling