• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Wegens succes herhaald: 18 – 19 – 20 augustus fiets overstap inruil dagen

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

11/07/2016

Smid-Lifestyle-overstap-dagen-15 en 16-juli

Dagjesmensen, forenzen en jongeren die óók willen kennismaken met de nieuwste trendy en comfortabele fietsen zijn van harte welkom tijdens de voordelige Overstap Inruil Dagen in Haren (bij Oss). Iedereen kan zelf testen hoe prettig een populaire e-Bike of een andere sportieve fiets rijdt. Want in Haren is voldoende ruimte om de fietsen uit te proberen. Een ervaren en deskundig team geeft het juiste advies en natuurlijk staat de koffie en thee met iets lekkers voor iedereen klaar.

Smid-Lifestyle-overstap-dagen-15 en 16-juliGroot assortiment sportieve fietsen en trendy e-Bikes
De e-Bike is helemaal van deze tijd en onmisbaar voor velen. Meer en meer forenzen laten de auto staan. Maar ook bij de jeugd zijn de moderne e-Bikes populair. Zij beginnen liever actief aan de dag, zonder uitgeblust op het werk of school aan te komen. Dagjesmensen die de mooiste tochten willen maken ervaren met de e-Bike veel fietsplezier. Tegen de wind in fietsen geeft geen problemen meer en hellingen rijden ze fluitend op, want afstappen is niet meer nodig.

Nieuwe en slimme systemen
Smid Lifestyle heeft een breed assortiment e-Bikes op voorraad met o.a. de nieuwste innovaties zoals traploos schakelen. Daarbij kunnen fietsers tijdens het schakelen gewoon blijven trappen. Het systeem meet bovendien met sensoren de snelheid, de trapkracht en het aantal pedaalomwentelingen en kiest op basis daarvan de optimale ondersteuning die past bij de gewenste actieradius.

Kies een fiets die bij je past
Bij SMID Lifestyle in Haren vind je ook een groot assortiment stadsfietsen, hippe, sportieve en stoere fietsen, moederfietsen met handige instap compleet met voor- of achterzitje. Er is ook een groot aanbod in meisjes- en jongensfietsen in trendy kleuren en diverse maten.

Eerst zelf testen
Alle modellen en systemen hebben specifieke rijeigenschappen. Daarom is het belangrijk om een fiets vóór aankoop uit te proberen. Zo weet je zeker dat een fiets bij je past en aansluit bij de verwachtingen. Iedereen is uitgenodigd om een fiets naar keuze tijdens de Overstap Inruil Dagen bij SMID Lifestyle te ervaren.

Nu twee dagen extra voordeel
Extra voordeel tijdens de Overstap Inruil Dagen want op 19, 19 en 20 augustus is uw oude fiets geld waard. Fiets nu de winkel uit met een compleet afgemonteerde fiets met veel inruilvoordeel.

Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de eigen servicewerkplaats zijn reparaties en onderhoud in goede handen.

Wat anderen over ons zeggen

Super service en goede kwaliteit! Wij zijn ontzettend fijn geholpen.

Kaily, aankoop barbecue
Juli 2020

Allemaal leuke en hippe merken!

Sonja, review aankoop verlichting
Februari 2020

Super geholpen bij de aankoop van een fiets voor onze dochter!

Sandra, review aankoop fiets
November 2019

De Smid Lifestyle onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en Service met hoofdletter S. Ik ben fan!

Marieke, review aankoop tuinset
April 2020

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op