• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Laat je tijdens Pasen inspireren bij DE SMID Lifestyle

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

26/03/2018

De zon begint steeds vaker te schijnen, dat kan maar een ding betekenen: de lente is begonnen! Het perfecte moment om op zoek te gaan naar een nieuwe serre-, tuin- en terrasset. Laat je tijdens Pasen inspireren in de showroom van DE SMID Lifestyle. Hier vind je de nieuwste trends van bekende merken als Suns, Hartman, Higold, 4seasons, Taste en vele andere topmerken. Qua prijsklasse varieert het van zeer betaalbaar tot exclusief. Onder het genot van een bakje koffie of thee krijg je professioneel en eerlijk advies. En de bezorging van tuinmeubelen? Die is bij DE SMID Lifestyle altijd gratis.

Naast tuinmeubelen is er onder andere een ruim assortiment aan parasols, schommelstoelen, kussens, buitenaccessoires en sfeerhaarden. Ook voor barbecues, gereedschap en hoezen ben je bij DE SMID aan het juiste adres. Zo is er een shop-in-shop van het bekende barbecuemerk Weber. Ook The Bastard is erg populair; een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. Mensen krijgen er twintig jaar garantie op. Ook gaat DE SMID Boretti verkopen.

Paaszaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur, tweede paasdag van 11.00 tot 17.00 uur.

 

 

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling