• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

In de spotlight onze kookwinkel

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

16/12/2016

koken smid lifestyle

Koken SMID Lifestyle

Liefhebbers van koken moeten zeker eens bij ons binnenlopen in Haren. Van pannen, serviesgoed, bestek, accessoires tot barbecues: wij hebben een hele mooie collectie voor u.

Jan van Lanen groeide naar eigen zeggen op tussen de pannen. In 1978 kwam hij binnen als werknemer van de Harense Smid, nu Smid Lifestyle. Met bijna 40 jaar ervaring is hij een ware kook-expert. “Wat we verkopen bij Smid Lifestyle is echt geweldig. Mensen moeten zeker een keer een bezoekje brengen, ze kijken hun ogen uit”, zegt een enthousiaste Van Lanen. “De producten variëren qua prijs, waardoor we iedereen kunnen voorzien. Bij ons kunnen mensen rekenen op een professioneel en eerlijk advies. En als er na de aankoop nog vragen zijn, zijn we er voor ze.”

Pannen
Een groot onderdeel van het assortiment is pannen. Of het nu om kook- of braadpannen voor gas of inductie gaat, er is een ruim aanbod. “We hebben bekende merken zoals Staub, Le Creuset, Demeyere, BK, Tefal, Fissler en andere grote en bekende merken. Allemaal kook- braad- en bakpannen van topkwaliteit, die zorgen voor een uitstekend resultaat. Bovendien zijn de pannen zo duurzaam dat ze erg lang meekunnen. Zondag 18 december is er zelfs een kookdemonstratie door een ervaren kok. Die kookt, bakt en grilt met de Demeyere pannen. Een unieke kans om de kwaliteit van onze pannen te ervaren en natuurlijk kan er ook worden geproefd” verteld Van Lanen.

Serviesgoed
Smid Lifestyle verkoopt onder andere Pip Studio servies. “De nieuwste collectie is hier in de omgeving nergens te verkrijgen, alleen bij ons. We merken dat het populair is bij jong en oud. Een hot item, net als het unieke aanbod van Blond Amsterdam.” Er is meer servies te koop zoals Wedgwood, Boerenbont en servies uit Polen.

Bestek
Ook op het gebied van bestek is er een ruim aanbod. Merken die te koop zijn, zijn onder andere Sola, Gero, Zwilling en Brabantia. Binnenkort Op termijn zijn is ook artikelen van Wesco verkrijgbaar.

Barbecue
De tijd dat barbecueën alleen in de zomer werd gedaan, is voorbij. Ook in de winter is het steeds populairder om de barbecue aan te steken. Voor barbecues en bijvoorbeeld gereedschap en hoezen is Smid Lifestyle de geschikte plek. Een eyecatcher is The Bastard, een kamado grill die geheel vergevaardigd is uit industrieel keramiek. Hiermee kan je heerlijk koken, grillen, bakken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken het hele jaar door. Met de Basterd maak je in een handomdraai mals vlees-, vis- of groentegerechten met een verfijnde smaak zoals je alleen bij de Basterd proeft.

Enthousiaste reacties
Van Lanen wijst met trots naar nog meer artikelen uit het aanbod van Smid Lifestyle. Van knoflookpersen, soeplepels en pizzaspatels tot handdoeken en theedoeken. “We hebben hier in Haren echt alles op kookgebied. Mensen die hier zijn geweest, zijn zo enthousiast en we hopen nog veel meer mensen te mogen verwelkomen.”

Webshop
Via de webshop in de categorieën pannen, keukengerei en bbq kunt u ook online een deel van ons assortiment bekijken en kopen. Bij een aankoop boven de 50 euro is de verzending gratis.

Informatie
Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren (bij Oss) is maandag geopend van 12.30 tot 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen

Super service en goede kwaliteit! Wij zijn ontzettend fijn geholpen.

Kaily, aankoop barbecue
Juli 2020

Allemaal leuke en hippe merken!

Sonja, review aankoop verlichting
Februari 2020

Super geholpen bij de aankoop van een fiets voor onze dochter!

Sandra, review aankoop fiets
November 2019

De Smid Lifestyle onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en Service met hoofdletter S. Ik ben fan!

Marieke, review aankoop tuinset
April 2020

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op