• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Gazelle e-Bike overstap dagen bij de Smid

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

04/05/2017

OSS | DE SMID – Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren heeft het grootste assortiment fietsen van Oss en omgeving. Kom naar de vernieuwde showroom en laat u verrassen door het uitgebreide en gevarieerde aanbod.

Welkom op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei tijdens de Gazelle e-Bike Overstap Dagen.
Dagjesmensen, forenzen en jongeren die óók willen kennismaken met de nieuwste trendy en comfortabele e-Bikes van Gazelle zijn van harte welkom tijdens de Overstap Dagen in Haren. Iedereen kan zelf testen hoe prettig deze populaire e-Bikes van Gazelle zijn want bij DE SMID is voldoende ruimte om de fietsen uit te proberen. Een deskundig team geeft het juiste advies en natuurlijk staat de koffie en thee met iets lekkers voor iedereen klaar.

Sportieve en trendy e-Bikes
De e-Bike is helemaal van deze tijd en onmisbaar voor velen. Meer en meer forenzen laten de auto staan. Maar ook bij de schooljeugd is de moderne e-Bike populair. Zij beginnen liever actief aan de dag, zonder uitgeblust op het werk of school aan te komen. Dagjesmensen die de mooiste tochten willen maken ervaren met de e-Bike veel fietsplezier. Tegen de wind in fietsen geeft geen problemen meer en hellingen rijden ze fluitend op want afstappen is niet meer nodig. E-Bikes van DE SMID geven precies het duwtje in de rug dat nodig is.

Nieuwe en slimme systemen
Gazelle stopt veel tijd en energie in de ontwikkeling van nieuwe en slimme e-Bikes. Eén van de innovaties is de zogeheten Shift Sensor-technologie. Daarbij kunnen fietsers tijdens het schakelen gewoon blijven trappen. Het systeem meet bovendien met sensoren de snelheid, de trapkracht en het aantal pedaalomwentelingen en kiest op basis daarvan de optimale ondersteuning die past bij de gewenste actieradius.

Kies een fiets die bij je past
Alle modellen en systemen hebben specifieke rijeigenschappen. Daarom is het belangrijk om een e-Bike vóór aankoop uit te proberen. Zo weet je zeker dat de fiets bij je past en aansluit bij de verwachtingen. Iedereen is uitgenodigd om de e-Bikes tijdens de Overstap Dagen te ervaren.

Bij DE SMID in Haren vind je een groot aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, hippe- en stoere fietsen, kinderfietsen van verschillende bekende topmerken. Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de servicewerkplaats is iedere reparatie en onderhoud in goede handen. Alle fietsen worden compleet afgemonteerd en indien nodig thuisbezorgd.

DE SMID –Smid Lifestyle
Lietingstraat 23 Haren (bij Oss).
Openingstijden: Maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen

Super service en goede kwaliteit! Wij zijn ontzettend fijn geholpen.

Kaily, aankoop barbecue
Juli 2020

Allemaal leuke en hippe merken!

Sonja, review aankoop verlichting
Februari 2020

Super geholpen bij de aankoop van een fiets voor onze dochter!

Sandra, review aankoop fiets
November 2019

De Smid Lifestyle onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en Service met hoofdletter S. Ik ben fan!

Marieke, review aankoop tuinset
April 2020

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op