• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

Gazelle e-Bike overstap dagen bij de Smid

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

04/05/2017

OSS | DE SMID – Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren heeft het grootste assortiment fietsen van Oss en omgeving. Kom naar de vernieuwde showroom en laat u verrassen door het uitgebreide en gevarieerde aanbod.

Welkom op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei tijdens de Gazelle e-Bike Overstap Dagen.
Dagjesmensen, forenzen en jongeren die óók willen kennismaken met de nieuwste trendy en comfortabele e-Bikes van Gazelle zijn van harte welkom tijdens de Overstap Dagen in Haren. Iedereen kan zelf testen hoe prettig deze populaire e-Bikes van Gazelle zijn want bij DE SMID is voldoende ruimte om de fietsen uit te proberen. Een deskundig team geeft het juiste advies en natuurlijk staat de koffie en thee met iets lekkers voor iedereen klaar.

Sportieve en trendy e-Bikes
De e-Bike is helemaal van deze tijd en onmisbaar voor velen. Meer en meer forenzen laten de auto staan. Maar ook bij de schooljeugd is de moderne e-Bike populair. Zij beginnen liever actief aan de dag, zonder uitgeblust op het werk of school aan te komen. Dagjesmensen die de mooiste tochten willen maken ervaren met de e-Bike veel fietsplezier. Tegen de wind in fietsen geeft geen problemen meer en hellingen rijden ze fluitend op want afstappen is niet meer nodig. E-Bikes van DE SMID geven precies het duwtje in de rug dat nodig is.

Nieuwe en slimme systemen
Gazelle stopt veel tijd en energie in de ontwikkeling van nieuwe en slimme e-Bikes. Eén van de innovaties is de zogeheten Shift Sensor-technologie. Daarbij kunnen fietsers tijdens het schakelen gewoon blijven trappen. Het systeem meet bovendien met sensoren de snelheid, de trapkracht en het aantal pedaalomwentelingen en kiest op basis daarvan de optimale ondersteuning die past bij de gewenste actieradius.

Kies een fiets die bij je past
Alle modellen en systemen hebben specifieke rijeigenschappen. Daarom is het belangrijk om een e-Bike vóór aankoop uit te proberen. Zo weet je zeker dat de fiets bij je past en aansluit bij de verwachtingen. Iedereen is uitgenodigd om de e-Bikes tijdens de Overstap Dagen te ervaren.

Bij DE SMID in Haren vind je een groot aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, hippe- en stoere fietsen, kinderfietsen van verschillende bekende topmerken. Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de servicewerkplaats is iedere reparatie en onderhoud in goede handen. Alle fietsen worden compleet afgemonteerd en indien nodig thuisbezorgd.

DE SMID –Smid Lifestyle
Lietingstraat 23 Haren (bij Oss).
Openingstijden: Maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling