• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

De E-Bike overstapdagen bij DE SMID in Haren op herhaling.

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

19/05/2017

Twee weken geleden werden de E-Bike overstapdagen bij DE SMID in Haren georganiseerd. Door de grote belangstelling konden ze niet iedereen goed te woord staan en direct helpen. Daarom worden deze E-Bike overstapdagen aanstaande vrijdag 19 en zaterdag 20 mei nogmaals georganiseerd. Op deze dagen kan men ruimschoots de E-Bikes zelf testen en uitproberen op het grote parkeerterrein. Een deskundig team geeft het juiste advies voor de fiets die bij je past. Want alle merken, modellen en systemen hebben specifieke rijeigenschappen. Daarom is het belangrijk om een E-Bike vóór aankoop goed uit te proberen. Zo weet je zeker dat de fiets bij je past en aansluit bij de verwachtingen. Iedereen is uitgenodigd om de E-Bikes tijdens de Overstap Dagen te ervaren.

Bij DE SMID in Haren vind je een groot aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, hippe- en stoere fietsen, kinderfietsen van verschillende bekende topmerken. Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de servicewerkplaats is iedere reparatie en onderhoud in goede handen. Alle fietsen worden compleet afgemonteerd en indien nodig thuisbezorgd.

Openingstijden: Maandag van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, donderdag van 09.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. DE SMID –Smid Lifestyle, Lietingstraat 23 Haren (bij Oss).
Meer informatie vind je op: www.smidlifestyle.nl

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling