• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

5 sterren specialist

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

17/08/2016

smid lifestyle 5 sterren specialist

Sinds juli nemen wij deel aan het programma “5 sterren specialist”. Waarom? Lees het in het 5 sterrenSpecialist stuk hieronder

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”.

Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Wij vinden het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze we er bewust voor hebben gekozen om ons hierop te ontwikkelen en te laten controleren.

*Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie.
Stuk voor stuk zijn dit zaken die een 5 Sterrenspecialist hoog in het vaandel heeft staan. Een 5 Sterrenspecialist neemt de tijd voor u, komt zijn gemaakte afspraken na en weet waar hij over praat. Vooraf is er een heldere communicatie, de producten of diensten worden correct geleverd en mocht er onverhoopt iets mis zijn, staat een 5 Sterrenspecialist graag voor u klaar om het op te lossen.

24 uur per dag live controle
Niet alleen wij controleren of een 5-sterrenspecialist aan alle voorwaarde voldoet. Vooral u als consument bent hierin een belangrijke partij. Een erkend 5-sterrenspecialist wordt u 24 uur per dag gecontroleerd door zijn eigen klanten. Krijgt een 5-sterrenspecialist te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenlogo te gebruiken ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid! Hebt u onverhoopt een klacht over een van onze specialisten dan kunt u hier uw klacht melden >>>

Het belang van tevreden klanten en de NPS norm
Een 5-sterrenspecialist snapt dat mond op mond reclame alleen voortvloeit uit tevreden klanten. Daarom vinden onze specialisten uitstekende klantbehandeling zo belangrijk. Graag ontwikkelen 5-sterrenspecialisten de punten waar u tevreden over bent en leren ze graag van de dingen die u liever anders zou zien. Hiervoor gebruiken onze specialisten de NPS score. Dit is een eenvoudige manier om klanttevredenheid te meten gebaseerd op de vraag. “Hoe groot is de kans dat u ons aanbeveelt bij uw vrienden of kennissen.” De achterliggende gedachten is dat onze specialisten graag willen weten waarom u ze aanbeveelt zodat ze dit kunnen ontwikkelen. Nog liever willen ze weten wat ze kunnen verbeteren om u de volgende keer nog beter van dienst te zijn.

Een gegarandeerd fijne aankoopbeleving
Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, door mensen die de tijd voor u nemen en voor u klaar staan, let dan op het 5-sterrenspecialist logo. Uitsluitend de in onze bedrijvenindex getoonde bedrijven worden door ons erkend als 5 Sterrenspecialist.

Wilt u ons beoordelen?

Klik op onderstaand logo en vul online de 3 vragen in. U helpt ons enorm met uw beoordeling!

Wat anderen over ons zeggen

Super service en goede kwaliteit! Wij zijn ontzettend fijn geholpen.

Kaily, aankoop barbecue
Juli 2020

Allemaal leuke en hippe merken!

Sonja, review aankoop verlichting
Februari 2020

Super geholpen bij de aankoop van een fiets voor onze dochter!

Sandra, review aankoop fiets
November 2019

De Smid Lifestyle onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en Service met hoofdletter S. Ik ben fan!

Marieke, review aankoop tuinset
April 2020

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op