• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

5 sterren specialist

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

17/08/2016

smid lifestyle 5 sterren specialist

Sinds juli nemen wij deel aan het programma “5 sterren specialist”. Waarom? Lees het in het 5 sterrenSpecialist stuk hieronder

“Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon”.

Dat is het uitgangspunt van iedere 5 Sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar dit keurmerk om draait. Wij vinden het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze we er bewust voor hebben gekozen om ons hierop te ontwikkelen en te laten controleren.

*Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie.
Stuk voor stuk zijn dit zaken die een 5 Sterrenspecialist hoog in het vaandel heeft staan. Een 5 Sterrenspecialist neemt de tijd voor u, komt zijn gemaakte afspraken na en weet waar hij over praat. Vooraf is er een heldere communicatie, de producten of diensten worden correct geleverd en mocht er onverhoopt iets mis zijn, staat een 5 Sterrenspecialist graag voor u klaar om het op te lossen.

24 uur per dag live controle
Niet alleen wij controleren of een 5-sterrenspecialist aan alle voorwaarde voldoet. Vooral u als consument bent hierin een belangrijke partij. Een erkend 5-sterrenspecialist wordt u 24 uur per dag gecontroleerd door zijn eigen klanten. Krijgt een 5-sterrenspecialist te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenlogo te gebruiken ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid! Hebt u onverhoopt een klacht over een van onze specialisten dan kunt u hier uw klacht melden >>>

Het belang van tevreden klanten en de NPS norm
Een 5-sterrenspecialist snapt dat mond op mond reclame alleen voortvloeit uit tevreden klanten. Daarom vinden onze specialisten uitstekende klantbehandeling zo belangrijk. Graag ontwikkelen 5-sterrenspecialisten de punten waar u tevreden over bent en leren ze graag van de dingen die u liever anders zou zien. Hiervoor gebruiken onze specialisten de NPS score. Dit is een eenvoudige manier om klanttevredenheid te meten gebaseerd op de vraag. “Hoe groot is de kans dat u ons aanbeveelt bij uw vrienden of kennissen.” De achterliggende gedachten is dat onze specialisten graag willen weten waarom u ze aanbeveelt zodat ze dit kunnen ontwikkelen. Nog liever willen ze weten wat ze kunnen verbeteren om u de volgende keer nog beter van dienst te zijn.

Een gegarandeerd fijne aankoopbeleving
Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, door mensen die de tijd voor u nemen en voor u klaar staan, let dan op het 5-sterrenspecialist logo. Uitsluitend de in onze bedrijvenindex getoonde bedrijven worden door ons erkend als 5 Sterrenspecialist.

Wilt u ons beoordelen?

Klik op onderstaand logo en vul online de 3 vragen in. U helpt ons enorm met uw beoordeling!

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling