• 1400 m2 winkelplezier
  • gratis parkeren
  • vakmensen
  • niet tevreden? altijd een passende oplossing!

2e paasdag geopend

Bezoek de winkel voor het volledige assortiment.

Zelf ophalen? Kom gerust langs in onze winkel. Boven de 50 euro is gratis verzending

09/04/2020

Wij zijn ook 2e Paasdag voor u geopend. U kunt dan komen genieten van de prachtige nieuwe collecties tuinmeubelen. Maar er is natuurlijk meer. Wat te denken van de nieuwste modellen e-bike op onze fietsenafdeling. Of bent u op zoek naar een BBQ om lekker te kunnen genieten in uw tuin?! Bij de Smid vindt u het. Eigenlijk hebben wij alles voor binnen en buiten! Uiteraard hebben we maatregelen getroffen omtrent het coronavirus.

  • Onze winkels zijn volgens reguliere openingstijden geopend.
  • Wij reinigen de winkel gedurende de dag extra goed.
  • Onze medewerkers nemen volgens de richtlijnen van het RIVM een afstand van minimaal 1,5 meter in acht.
  • We vragen onze klanten om zoveel mogelijk met de pinpas te betalen in plaats van contant geld.

Tot ziens bij de Smid!

Wat anderen over ons zeggen

Met onze fietsen kunnen we altijd bij Smid Lifestyle terecht. Elk jaar zorgen de monteurs ervoor dat onze fietsen aan het begin van de zomer fietsklaar zijn. Van het afstellen van de remmen, het smeren van de ketting, controleren van de verlichting tot het vervangen van onderdelen indien dit nodig blijkt te zijn. Hier zijn we heel blij mee!

Ankie, review onderhoud fietsen
6 april 2018

Voor verlichting bestel ik producten altijd online bij Smid Lifestyle. De producten zijn vrijwel altijd op voorraad, de levering is snel en wanneer er iets niet helemaal duidelijk is wordt dit altijd netjes opgelost.

Boy, review aankoop verlichting
30 maart 2018

Afgelopen maand een nieuwe tuinset bij Smid Lifestyle gekocht. Ik had vooraf op de website het aanbod van de tuinsets al bekeken. In het weekend daarna de winkel Smid Lifestyle bij Oss bezocht. Met hulp van het personeel de juiste keuze kunnen maken. Complimenten voor het bezorgers van Smid Lifestyle. De tuinset werd netjes thuis afgeleverd en daarna ook nog op de juiste plek gezet. Echte toppers!

Nick, review aankoop tuinset
3 maart 2018

Bedankt voor het goede advies over de barbecue in de winkel. We zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. De eerste barbecue van het jaar was helemaal super! Daar gaan we de komende jaren nog flink van genieten.

Rody, review aankoop barbecue
26 februari 2018

Adres

Bezoek voor het volledige assortiment onze winkel en tuinmeubelenterras.

Lietingstraat 23
5368 AA | HAREN

0412 46 26 51

Volg ons op

Rate us

5 sterren specialist afbeelding zonder beoordeling